Vefat Eden Sağlık Çalışanlarının Görev Şehidi Sayılması

 Vefat Eden Sağlık Çalışanlarının Görev Şehidi Sayılması

Değerli şehit gazi ve gazi ailelerimiz. Malumunuz ülkemiz dünya ile eşzamanlı virüs belası yüzünden zor zamanlar geciriyor. Bizlerde sendika olarak saha çalışmalarımızı virüs haberleri çıktığından beri askıya aldık. Saha çalışmalarımızı askıya aldığımız bu dönemde sizlerden bizler sahadaymışız gibi bireysel destek beklemekteyiz. Temassız iletişim için sizleri fahri temsilcilerimiz olarak görüyor desteğinizi istiyoruz. 

Özellikle hizmetli statüsünde çalışan arkadaşlarımızın geçmişte neler çektiğini iyi biliyor ve onlar için verdiğimiz mücadeleyi o süreci yaşayanlar iyi biliyordur.

Şuan mücadelemizin başında hizmetli olarak çalışan arkadaşlarımız mezuniyet durumuna bakılmaksızın bir üst ünvana geçmelerini sağlamak. Bir üst ünvana geçmek için hem hukuki hemde siyasi mücadelemiz en üst seviyede devam ediyor. 

Yaptığımız çalışmalarda bu konuyla en çok ilgilenen stk biz ŞEHİT GAZİ BİRLİK-SEN Ailesidir. Bu ailenin başarıya gidebilmesi için siz değerli şehit ve gazi ailelerimizin desteğine ve çabasına ihtiyacımız vardır. 

Yaptığımız araştırmaya göre o süreci bizzat yaşayan arkadaşlarımızın hala verdiğimiz mücadeleye katılmadığı görülmektedir. 

Unutmayın mücadelemizde gücümüzü sizlerden alıyoruz. Üye olarak bizlere destek olun. Ve henüz ulaşamadığımız şehit gazi yakınlarına ulaşmamızı sağlayarak ailemiz için çaba harcayın. Herşey sizler içindir. 

HİZMETLİ ŞEHİT VE GAZİ YAKINI KONULU 2018/4 SAYILI BAŞBAKANLIK GENELGESİ OLMASAYDI BUGÜN BU AİLENİN %99U HALA HİZMETLİ İŞLERİ DEVAM EDERDİ

Yönetim kurulumuz öncülüğünde ve siz değerli ailelerimizin büyük desteğiyle nasıl bu genelgenin çıkmasına vesile olduysak. Yine bu kadroyla ve siz değerli ailerinizle birlikte üst ünvana geçeceğimize inancımız tamdır. 

Dönemin ve Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı Sayın Binali YILDIRIM 
Dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide SARI EROĞLU
Hem geçmiş dönemde hemde hala görevinde olan her dönemde desteğini esirgemeyen Sayın içişleri Bakanımız Süleyman SOYLU 
her dönemde devletin bakası için ve Şehit Gazi ve Gazi Aileleri için desteğini esirgemeyen MHP lideri Sayın Devlet BAHÇELİ 
Ve Devletimizin Başı olan camiamızın yegane iftiharı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip ERDOĞAN'a camiamız adına teşekür eder. Yardımcı hizmetler sınıfında bulunan şehit ve gazi yakınlarımızın genel idari hizmetler sınıfına geçişi konusunda mücadelemizin devam edeceğini taahüt ederiz.

İnternet adresinizden yönetim kurulu üyelerimiz ve birçok il teşkilâtımıza ulaşabilirsiniz. Saygılar sunarız. 
YÖNETİM KURULU ADINA 
GENEL BAŞKAN 
ADEM YETKİN.

 

Paylaş